Muzikale leiding

Dirigent: Lucas de Bruin

Sinds december 2017 is Lucas de Bruin onze pianist en dirigent. Een nieuw stuk wordt aan de hand van bladmuziek ingestudeerd, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat we het bij optredens uit ons hoofd kunnen zingen. Op die manier hebben we goed contact met ons publiek, en omdat onze liedjes meestal meezinger zijn, geeft dit een gezellige sfeer.

Pianist: Lucas de Bruin

Lucas de Bruin is sinds augustus 2014 onze muzikaal begeleider op de piano. Met zijn elektrische piano begeleid hij het koor van zowel Engelstalige en Nederlandstalige meezinger. Het ene liedje een swingende Big Band dan weer een beetje Jazz, een strijkorkest, of een complete discoband. Hierdoor heeft het koor een zeer breed repertoire en kan daardoor op vele festiviteiten hun medewerking verlenen.