Muzikale leiding

Dirigent: Ruwald Diderich

Sinds Januari 2019 is Ruwald Diderich onze pianist en dirigent. Een nieuw stuk wordt aan de hand van bladmuziek ingestudeerd, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat we het bij optredens uit ons hoofd kunnen zingen. Op die manier hebben we goed contact met ons publiek, en omdat onze liedjes meestal meezinger zijn, geeft dit een gezellige sfeer.

Pianist: Ruwald Diderich

Ruwald heeft een dubbelfunctie in ons koor want naast dirigeren begeleid hij ons ook op de piano. Met zijn elektrische piano begeleid hij het koor van Engelstalige- en Nederlandstalige meezinger. Het ene liedje een swingende Big Band dan weer een beetje Jazz, een strijkorkest, of een complete discoband. Hierdoor heeft het koor een zeer breed repertoire en kan daardoor op vele festiviteiten hun medewerking verlenen.